Dubbel glas Amsterdam

Dubbel glas Amsterdam is dé specialist voor het laten plaatsen van dubbel glas in en rondom Amsterdam. Dubbel glas heeft het grootste voordeel dat u uw huis beter isoleert. Via onze website kunt u dubbel glas bestellen en een offerte aanvragen voor uw specifieke vraag.

Verschillende type dubbel glas

Dubbel glas is leverbaar met verschillende eigenschappen. Iedere eigenschap heeft een andere naam. Hieronder geven wij u een overzicht van de verschillende type dubbel glas die wij voor u kunnen leveren in Amsterdam:

Prijzen dubbel glas Amsterdam

Bovengenoemde soorten dubbel glas komen niet alleen met verschillende eigenschappen, maar hebben daardoor ook andere prijzen. Door onze offerte aanvraag tool op deze website te gebruiken kunt u vandaag nog heel eenvoudig de prijzen krijgen voor het type dubbel glas welke u nodig heeft.

Glaszetter Amsterdam

Naast levering van dubbel glas in Amsterdam kunnen onze glaszetters uw aanvraag van A t/m Z begeleiden. Wanneer het glas bij ons binnen is kunnen wij het ook voor u plaatsen. Nadat u akkoord bent gegaan met de dubbel glas offerte nemen wij contact met u op om een datum in te plannen waarop het dubbel glas kan worden geïnstalleerd. Op deze dag komen onze glaszetters bij u thuis in Amsterdam en plaatsen het glas er doorgaans in 1 – 2 werkdagen in. Zo kunt u dus zsm van de voordelen van dubbel glas genieten.

Hoeveel bespaar ik met dubbel glas?

Dubbel glas is een makkelijke manier om geld te besparen. In Amsterdam zijn er nog veel woningen die gebruik maken van enkel glas, waardoor het bij de ramen vaak tocht. Hierdoor moet u de verwarming flink hoog zetten en soms de tochtkieren bij de ramen afplakken. Dubbel glas verhelpt dit probleem. Vaak heeft u de investering er al binnen 4 jaar uit. Dit is afhankelijk van het type dubbel glas en de verdere energielabel van uw huis.

020 214 86 18
  • Binnen 30 min bij u
  • Scherpe tarieven
  • Aangesloten bij alle verzekeraars
  • 24/7 Bereikbaar

Snel contact formulier