Dubbel glas Haarlem

Dubbel glas heeft veel voordelen en is in verschillende afmetingen te leveren. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij dé dubbel glas expert van Haarlem en omstreken. Wij kunnen adviseren wat in uw situatie de beste keuze is voor isolatieglas.

Dubbel glas laten plaatsen in Haarlem

Vandaag de dag kiezen veel huizenbezitters voor HR++ glas. Dit zien wij terug in woonkamers, slaapkamers, badkamers en zeer zeker ook in dakkapellen. Met een glashandel in eigen beheer kunnen wij ieder type dubbel glas snel leveren en ook voor u plaatsen. Onze glaszetters in Haarlem kunnen ieder type dubbel glas voor u plaatsen.

Prijzen dubbel glas

De prijs van dubbel glas hangt van een aantal factoren af. Zo moet u rekening houden met de afmeting van het glas, het aantal ramen en uiteraard het type dubbel glas waar u voor kiest. Laat u adviseren door onze glaszetters in Haarlem om zo een juiste keuze te maken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw dubbel glas aanvraag.

Kies het type dubbel glas

Er zijn verschillende soorten dubbel glas. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende variaties. Ieder type dubbel glas heeft andere eigenschappen.

020 214 86 18
  • Binnen 30 min bij u
  • Scherpe tarieven
  • Aangesloten bij alle verzekeraars
  • 24/7 Bereikbaar

Snel contact formulier