HR glas

HR glas is een speciaal type dubbel glas wat helemaal geschikt is om uw huis te isoleren. Veel mensen noemen HR glas ook wel isolatieglas. HR glas is verkrijgbaar in verschillende soorten, namelijk HR+, HR++, HR++ geluiddempend, HR++ zonwerend en HR++ brandwerend.

HR++ glas bestellen via onze website

Vandaag de dag is het ontzettend makkelijk om online uw HR++ glas te bestellen. Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waar u aangeeft hoeveel en welke grootte HR++ glas ramen u nodig heeft. Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug met een passende offerte. Naast het leveren van glas hebben wij ook in heel Nederland glaszetters in dienst die het HR++ glas voor u kunnen plaatsen.

HR++ glas isoleert uw woning

Uw woning laten isoleren is voor veel huizenbezitters interessant om meerdere redenen. Denk hierbij aan het reduceren van de stookkosten en verminderen van geluidsoverlast van buiten. HR++ glas heeft veel voordelen en wordt daarom in zowel woningen als kantoorpanden gebruikt voor ramen en puien, maar wat is het nu precies. HR++ glas is dubbel glas welke voorzien is van een heel dun laagje metaal. Deze dunne laag metaal houdt stralingswarmte tegen en is zo dun dat het bijna niet waarneembaar is met het oog.

020 214 86 18
  • Binnen 30 min bij u
  • Scherpe tarieven
  • Aangesloten bij alle verzekeraars
  • 24/7 Bereikbaar

Snel contact formulier