HR Triple glas

HR triple glas kan bij ons door zowel particulieren als zakelijke klanten worden besteld. Door een landelijke dekking kunnen wij in heel Nederland leveren en ook wanneer plaatsing nodig is zijn wij dé partij in Nederland om HR triple glas bij te bestellen.

Eigenschappen van HR+++ glas

Wanneer u op zoek bent naar de beste isolatie welke glas kan bieden dan adviseren wij om te kiezen voor HR+++ glas. Dit type beglazing is opgebouwd uit 3 lagen glas met daartussen edelgas of stilstaande lucht. Hierdoor blijft warmte nog beter binnenshuis en blijft de kou buiten. HR+++ glas is wel een stuk zwaarder dan normaal HR glas waardoor u rekening dient te houden met het gewicht wat op het kozijn drukt. Nieuwbouwwoningen zijn hier tegenwoordig op berekend, maar veel oudere woningen is het vaak wel een aandachtspunt.

Offerte aanvragen voor HR+++ glas

Via onze website kunt u heel makkelijk online een offerte aanvragen voor het bestellen van HR+++ glas. Hierbij kunt u ook aangeven of wij het glas op locatie moeten leveren en plaatsen. Onze glas specialisten hebben veel ervaring met ieder type glas en dus ook HR+++ glas. Mocht u voordat u een offerte aanvraagt toch nog vragen hebben dan kunt u ons ook altijd even bellen.

020 214 86 18
  • Binnen 30 min bij u
  • Scherpe tarieven
  • Aangesloten bij alle verzekeraars
  • 24/7 Bereikbaar

Snel contact formulier