Isolatieglas

Isolatieglas kunt u bij ons voor iedere ruimte bestellen. Zo leveren wij aan particulieren en zakelijke klanten. Wilt u uw huis voorzien van isolatieglas? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Door de beschikking over onze eigen glashandel en landelijke dekking kunnen wij in heel Nederland snel en voordelig isolatieglas leveren.

Voordelen van isolatieglas

Uw woning of kantoorpand voorzien van isolatieglas heeft veel voordelen. Zo zult u gaan besparen op isolatiekosten, maar zal ook verschil merken in de zomer. Zo zorgt isolatieglas er niet alleen voor dat de warmte goed wordt vastgehouden, maar ook in de zomer houd het de koele lucht binnen en warme lucht buiten. Naast de isolerende werking van dubbel glas zorgt isolatieglas ook voor geluidsdemping. Het verschil met enkel glas is meteen merkbaar.

  • U bespaart op uw stookkosten
  • Minder geluidsoverlast van buiten
  • Schrikt inbrekers af

Isolatieglas laten plaatsen door glaszetter

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor isolatieglas dan heeft u ook altijd de mogelijkheid om het glas door ons te laten plaatsen. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dubbel glas en hebben meer dan 15 jaar ervaring. Daarnaast hebben wij een landelijke dekking als het gaat om glaszetters. Zo kunnen wij u van a tot z helpen met uw isolatieglas aanvraag.

Isolatiewaarden van dubbel glas

U kunt bij ons verschillende type isolatieglas bestellen. Het verschil zit in de isolatiewaarde van het dubbel glas. Bij een hoge isolatiewaarde is het belangrijk dat u uw huis genoeg ventileert. Wanneer dit niet het geval is heeft u kans op condensvorming in uw huis. Dit wilt u natuurlijk niet! Om dit te voorkomen raden wij aan om bij het plaatsen van isolatieglas met een hoge isolatiewaarde om gebruik te maken van extra luchtroosters.

Isolatieglas met vlakverdeling

Vooral bij oudere huizen zien wij steeds vaker dat er bij het bestellen van isolatieglas wordt gevraagd naar een vlakverdeling in het glas. Wij kunnen u isolatieglas leveren met roeden verwerkt in het glas. Dit geeft het uiterlijk wat u zoekt en is mogelijk in verschillende vlakverdelingen. De roeden zijn leverbaar in verschillende kleuren en breedtes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

020 214 86 18
  • Binnen 30 min bij u
  • Scherpe tarieven
  • Aangesloten bij alle verzekeraars
  • 24/7 Bereikbaar

Snel contact formulier